wolf

Stručnost u ventilaciji

za poslovne zgrade

PRO-KLIMA sustavi za ventilaciju stvaraju savršenu klimu u bezbrojnim poslovnim zgradama u svijetu, pružajući savršene uvjete za komforan rad.

PRO-KLIMA je sve što trebate za ventilaciju na jednom mjestu. Najveća prednost za Vas: sve komponente rade savršeno u kombinaciji i besprijekorno su koordinirane. Tako stvaraju izvrsnu stabilnost i pouzdanost sustava i, prije svega, garantiraju da će sustav raditi bez greške u svim Vašim projektima.

Od trenutka kad Vaš projekt počinje, u PRO-KLIMI imate kontakt osobu koja je posvećena Vama, svim Vašim zadacima i brigama. Zahvaljujući ovome PRO-KLIMA uređaji projektirani su i ugrađeni u brojne poslovne te zgrade miješane namjene. Profesionalne konzultacije, inteligentan dizajn, opsežna ponuda proizvoda s učinkovitim sustavima nadzora i upravljanja, garancije, usluge puštanja u pogon i međunarodnog servisa – PRO-KLIMA Vam pruža sve što trebate iz jednog izvora. Rad s PRO-KLIMOM – ništa lakše.

Odabrani proizvodi

za poslovne zgrade

wolf

KG Top klima komore

PRO-KLIMA KG Top linija klima komora garantiraju savršenu unutarnju klimu u uredima i komercijalnim zgradama. Mogu se isporučiti rastavljene za olakšanu manipulaciju i ugradnju u kotlovnice ili na krovove zgrada. 

wolf

KG Flex  klima komore

PRO-KLIMA KG Flex linija klima komora u potpunosti se prilagođava potrebama Vašeg projekta. Od posebnih zahtjeva za potrebe ovlaživanja ili odvlaživanja, povezivanja s eksternim sustavima, napredne elektronike sa sustavom upravljanja s daljinskim pristupom do apsolutne prilagodljivosti dimenzijama Vašeg projekta - proizvodi KG Flex linije zadovoljavaju Vaše potrebe.

wolf

CGL Comfort ventilacijska komora za velike prostore

PRO-KLIMA CGL Comfort ventilacijske komore za velike prostore idealne su za poslovne zgrade. Dizajnirane su za ugradnju u postojeće objekte i pružaju kontroliranu ventilaciju pojedinačnih prostorija.

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?