wolf

Pro-Klima, Vaš partner za obradu zraka

Mi smo inženjerska i proizvodna tvrtka specijalizirana za ventilacijska rješenja i proizvodnju klima komora. Preko 50 godina iskustva u kreiranju individualiziranih proizvoda i sustava upravljanja za sva područja primjene garantira savršeno rješenje za svaki Vaš projekt.

 

 

Radimo visoko učinkovite klima komore za optimalnu klimu u zatvorenim prostorima uz veliku pažnju na klimatski utjecaj svuda. Naši primarni fokusi su održivost i zadovoljstvo. Upravo zato imamo tim od preko 200 stručnjaka koji svakim danom rade na unaprjeđenju - za Vas.

 

Naš proizvodni program sastoji se od velikih sustava prilagodljivih projektima, modularnih klima komora, kompaktnih klima komora te potpuno individualiziranih uređaja za ekstremno velike, male ili posebno zahtjevne projekte.

 

 

Dopustite da Vam pokažemo #boljuventilaciju. 

 

 

 

 

Gdje i kako rade naši uređaji

Pregled proizvoda

wolf

Individualne klima komore - KG Flex linija

KG Flex klima komore predstavljaju najfleksibilniji proizvod na tržištu. S mogućnošću obrade zraka volumena do 300 000 m3/h, potpuno prilagodljivim dimenzijama i dostupnim posebnim izvedbama, nema projekta čije zahtjeve KG Flex ne može zadovoljiti.

wolf

Modularne klima komore - KG Top linija

PRO-KLIMA modularna KG Top serija kombinira prednosti masovne proizvodnje s fleksibilnošću dizajna „po mjeri“. Birajte između 23 dostupne veličine kako biste izgradili uređaj po svojim željama.

wolf

Bazenske klima komore - Pool linija

Ventilacijska rješenja za bazene i spa centre. Dostupne u 18 standarnih veličina do 35 000 m3/h s mogućnošću prilagodbe dimenzija te u dvije kompaktne veličine.

wolf

Kompaktne klima komore - C linija

Dovoljno velike za udobnost i kvalitetu zraka, a dovoljno malene za instalaciju gdje god je potrebno i spremne za korištenje odmah. Kompaktne jedinice, brza isporuka – jednostavno je.

wolf

Elektro ormari i automatska regulacija

Naš tim programera, inženjera elektrotehnike i električara ima desetljeća iskustva u izradi, instalaciji i programiranju sustava za upravljanje klima komorama.  Bez obzira trebate li pomoć u planiranju, ožičavanju, spajanju ili adaptaciji software-a za upravljanje.

wolf

PK Akademija

Znanje donosi uspjeh

Znanje i kompetencije osnove su našeg i vašeg poslovnog uspjeha. PRO-KLIMA kontinuirano ulaže u znanja i kompetencije svojih zaposlenika i partnera. Ponosni smo što pripadamo u top 10% hrvatskih tvrtki po ulaganjima u edukacije zaposlenika. Pridružite nam se i #rastimozajedno.

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?