wolf

PK Akademija - Vaš stručnjak za ventilaciju

Znanje donosi uspjeh

Znanje i kompetencije osnove su našeg i vašeg poslovnog uspjeha. Svijet tehnologije mijenja se brže nego ikada, upravo zato PRO-KLIMA nudi svim svojim zaposlenicima, partnerima, ali i studentima te zainteresiranim stranama da upoznaju svijet ventilacije kroz našu PK Akademiju. Uz informacije o tehnologijama, zahtjevima, regulativama i smjernicama, PRO-KLIMA nudi treninge i osposobljavanja za partnere u polju odabira i dizajna ventilacijskih rješenja, upravljanja klima komorama te osposobljavanja za servis i održavanje PRO-KLIMA uređaja.

01. Područja primjene klima komora u ventilaciji

wolf

Stadioni i arene

wolf

Poslovne zgrade

wolf

Higijenska rješenja

wolf

Protueksplozivna zaštita

02. Tehnologije u klima komorama

Za svoje klima komore koristimo najinovativnije tehnologije, od kučišta do individualnih komponenti koje zajedno čine sustav. Naravno, naši uređaji isporučuju se potpuno ožićeni, s posebno razvijenim automatskim upravljanjem na zahtjev kupca.

wolf

03. PK Akademija za zaposlenike i partnere

Ulaganje najviše isplativosti

Pro-Klima njeguje kulturu učenja već desetljećima kroz redovite edukacije za menadžment i voditelje, partnere i suradnike. 2021. odlučili smo pokrenuti PK Akademiju kao krovni pojam za ulaganja u znanje, a ona trenutno uključuje edukacije za tri razine menadžmenta - voditelje odjela, službi i grupa, posebne edukacije za zaposlenike visokog potencijala, specijalizirane edukacije za servisno osoblje te razne edukacije i osposobljavanja za partnere.

wolf

PK Akademija Zaposlenici

wolf

PK Akademija Partneri

04. PK Akademija za učenike i studente

Znanje za budućnost

Vjerujemo da ulaganjem u znanje možemo pomoći stvoriti bolju budućnost za sve. Pro-Klima gradi odnose sa srednjim školama i fakultetima u svrhu promicanja znanja i ostvarivanja novih mogućnosti za učeničke i studentske prakse te na kraju - zapošljavanje. Našu tvrtku i proizvodni pogon možete bolje upoznati kroz organizirani obilazak, a za upoznavanje s tehnologijama koje se upotrebljavaju u ventilaciji, lean proizvodnjom te ventilacijskim sustavima općenito pratite našu stranicu i kanale društvenih mreža. #uskoroviše

wolf

Posjeti učenika i studenata

wolf

Suradnje sa obrazovnim institucijama

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?