wolf

Stručnost u ventilaciji

stadiona i sportskih arena

PRO-KLIMA sustavi za grijanje, hlađenje i ventilaciju stvaraju savršenu unutarnju klimu u brojnim stadionima, arenama i sportskim dvoranama širom svijeta i stvaraju ugodnu atmosferu za nevjerojatna sportska dostignuća.

Mnogi stadioni, arene i sportske dvorane širom svijeta imaju profesionalno opremljene sustave ventilacije potpuno isporučene od strane PRO-KLIME. Sve zbog jednog impresivnog razloga: sve komponente odgovaraju jedna drugoj savršeno i besprijekorno su koordinirane. To garantira izvrsnu stabilnost i pouzdanost sustava i, prije svega, neprekidnu funkcionalnost u svim Vašim projektima.

Od početka planiranja imate samo jednu osobu za kontakt koja brine o svim Vašim problemima i zaduženjima. Profesionalne konzultacije, inteligentan dizajn, opsežna ponuda učinkovite tehnologije za nadzor i upravljanje, garancije te usluge puštanja u pogon i međunarodnog servisa - PRO-KLIMA Vam daje sve što trebate iz jednog izvora. Ne može biti lakše nego raditi s PRO-KLIMOM, zato su naši sustavi ugrađeni u tolike sportske građevine - velike i male.

 

Odabrani proizvodi

za stadione i sportske arene

wolf

KG Top klima komore

PRO-KLIMA KG Top linija klima komora garantira savršenu kvalitetu zraka u stadionima, arenama i višenamjenskim dvoranama. Mogu se isporučiti rastavljene za olakšanu manipulaciju i ugradnju u kotlovnice na objektu.

wolf

KG Flex klima komore

PRO-KLIMA KG Flex linija klima komora u potpunosti se prilagođava potrebama Vašeg projekta. Od posebnih zahtjeva za potrebe ovlaživanja ili odvlaživanja, povezivanja s eksternim sustavima, napredne elektronike sa sustavom upravljanja s daljinskim pristupom do apsolutne prilagodljivosti dimenzijama Vašeg projekta - proizvodi KG Flex linije zadovoljavaju Vaše potrebe.

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?