wolf

01. Pomoć pri projektiranju

Iskustvo, znanje, fleksibilnost i maštovitost naših djelatnika prodaje i tehničke podrške čine ih Vašim idealnim savjetnicima i pomoćnicima. PRO-KLIMA se ponosi inovativnim rješenjima, prilagodljivost projektu naša je specijalnost, a Vama stojimo na raspolaganju za svaku pomoć u projektiranju.

Preko razmjene znanja, ideja i iskustva, u suradnji s našim djelatnicima garantirano ćete pronaći rješenja i za najzahtjevnije probleme.

  wolf

  02. Puštanje u pogon

  Tu smo za Vas.

  Spajanje sekcija, ugradnja elemenata, postavljanje uređaja, podešavanje parametara, te instalacija i podešavanje opcija automatske regulacije bitne su stavke za pravilan rad uređaja. Naši djelatnici su profesionalci osposobljeni za instalaciju i puštanje u pogon po svim propisima. Obratite nam se kako biste olakšali i osigurali učinkovit, siguran i dugotrajan rad Vašeg PRO-KLIMA uređaja.

  wolf

  03. Servis i održavanje

  PRO-KLIMA nudi široku lepezu usluga servisa i održavanja svojim kupcima.  Možemo Vam pomoći pri rješavanju problema i kvarova na uređajima, a naši iskusni serviseri brzo dolaze na bilo koju lokaciju, bilo kada, u punoj opremi i spremni za pomoć.

  Do problema s uređajima najčešće dolazi zbog nedostatka odgovarajućeg održavanja, a problemi koji proizlaze iz zastoja uređaja mogu uzrokovati i velike probleme za odvijanje radnih procesa i drugih funkcija u Vašim prostorima. Stoga brigu o održavanju uređaja možete s punim povjerenjem prepustiti našim djelatnicima, model učestalosti i opsega ostaju u potpunosti Vaš izbor, a svojem ćete uređaju omogućiti siguran i dugotrajan rad.

  Svi dijelovi uređaja koji zahtijevaju redovitu izmjenu poput filtera, klinastog remenja, ali i svi drugi dijelovi (ventilatori, motori, izmjenjivači topline itd.) dostupni su u našoj ponudi koja sadrži samo originalne i kvalitetne dijelove. Osim toga, naše servisno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju za savjet, ugradnju ili pomoć.

  wolf

  04. Automatska regulacija i Cloud usluge

  Pametan odabir

  Naš tim programera, inženjera elektrotehnike i električara ima desetljeća iskustva u izradi, instalaciji i programiranju sustava za upravljanje klima komorama.  Bez obzira trebate li pomoć u planiranju, ožičavanju, spajanju ili adaptaciji software-a za upravljanje - PRO-KLIMA je pametan odabir. S mnoštvom mogućnosti za spajanje i pametno upravljanje uključujući daljinski pristup i rješavanje problema preko Cloud usluga, možemo svaku klima komoru prilagoditi Vašim specifičnim potrebama.

  wolf
  wolf

  05. How to reach us

  Please feel free to contact our service staff in Samabor. We look forward to your call or message!

  Pozdrav!

  Kako Vam možemo pomoći?