wolf

Udahnite promjenu

 

Sve o našim proizvodima, našoj povijesti, tko smo i kako smo krenuli možete naći na ostatku naše stranice, ali atmosferu Pro-Klime teško je predstaviti riječima.

 

Radimo u dvije proizvodne hale sa zavidnim strojnim parkom i moderno opremljenim uredima, kuhinjama s kafe aparatima, hladnjacima i svime što je potrebno da, osim u poslu, uživamo i u pauzi. Da, kod nas je odlično! Jedini problem koji imamo je što rastemo brže od parking kapaciteta. Ali i to nadoknađujemo super timovima, kolektivnim druženjima i mnogim raznolikim edukacijama.

 

Naše najveće vrijednosti su naši zaposlenici i njihove kompetencije. Uz programe mentorstva, uvođenja u rad i treninga za svako radno mjesto, ponosni smo i na ulaganja u buduće naraštaje putem stipendiranja strukovnih zanimanja i praksi tako da nam se slobodno javite i ako ste učenici ili studenti. Intenzivno radimo na PRO-KLIMA Akademiji koja omogućuje poslovni i osobni razvoj zaposlenicima ulaganjem u stjecanje znanja i vještina iskoristivih u poslovnom i privatnom životu, ali i približava temu održive ventilacije učenicima, studentima i laicima te otvara mogućnosti za dublja i temeljitija partnerstva s našim klijentima. Uspješnu razmjenu znanja potičemo i s poslovnim partnerima iz cijelog svijeta te sa središnjicom u Njemačkoj. Svi naši djelatnici sudjeluju u donošenju odluka, a za svoje dobre ideje su nagrađeni, osobno u financijskom i grupno u obliku zajedničkih aktivnosti poput posebnih teambuildinga.

 

Vodimo se principima pružanja dobrog primjera, timskog načina razmišljanja, fokusiranja na izazove i razvoj, stvaranja prilika, dobre komunikacije, pružanja kvalitetnih povratnih informacija, iskrenosti te učinkovite kulture sastanaka i donošenja jasnih odluka.

 

Ako se vidite u našem timu i smatrate da možete doprinijeti našoj dobroj atmosferi, javite nam se preko postojećih oglasa na www.moj-posao.net ili na karijere@proklima.hr.

 

Naše klima komore mijenjaju zrak po cijelom svijetu – pročišćuju bolnice, ventiliraju lakirnice najpoznatijih autokompanija, hlade najveće svjetske baze podataka… Pridružite nam se i udahnite promjenu!

 

Veselimo se vašim prijavama!

01. Trenutno tražimo

Ovdje možete pronaći otvorena radna mjesta u Pro-Klimi.

Trenutno nema otvorenih radnih mjesta.

02. Učeničke i studentske prakse

Ako želite naći savršenog partnera za svoju stručnu praksu ili započeti karijeru odmah nakon školovanja, imamo vam što ponuditi. Naši majstori mentori su educirani stručnjaci kvalificirani kako za svoju specifičnu struku tako i za prenošenje znanja. U Pro-Klimi ćete dobiti priliku raditi na velikim međunarodnim projektima, naučiti osnove lean proizvodnje i održivosti te dugoročno postati dio globalnog tima koji kontinuirano raste.


   03. Otvorene molbe

   Stalno tražimo nove talente, posebno u području proizvodnje i tehnologije. Slobodno nam se javite sa sljedećim dokumentima:

    

   • Životopis
   • Molba
   • Preporuke (opcionalno)

    

   na karijere@proklima.hr.

    

    Pozdrav!

    Kako Vam možemo pomoći?